Monday, April 2, 2012

A Sylvanas Anish Terrace 26 Hc Ben Spots Nu

A Sylvanas Anish Terrace 26 Hc Ben Spots Nu
De nye spots soger vi mest: 1 Pool (WARRIOR/DRUID/MONK) 1 Healer Gerne med offspec (DRUID / PALADIN / Parson) DPS Spots: Alle Exceptionelle Dps-spillere, da class big money kan vaere en god ting. Sa endelig skriv en energy eller kontakt mig ingame pa sylvanas. Jeg er rerolled til Nun sa mit navn er Fastniktv.

Danish Loft rekruttere nye og aktive danske spillere for vores fremskridt i denne nye udvidelse af Soundtrack of Pandaria.

Vi er en dansk base pa Sylvanas, med gode muligheder.

Vores base sigter for at vaere en endgame looting base og med 2/6 pa Sturdy har vi cleared dette uplifting endnu engang.

En af de gode ting ved at vaere i en dansk base, er at vi har en anden slags sociale aspekt i en base. Kommunikation er nemmere, og du far en bedre forstaelse af de mennesker, du spiller med pa regelmaessig tempo.

"Lige Pt. rekruttere vi:

1 x Deified Paladin/Retribution/Prot

2 x Druid Stimulation / Boomkin / Ferocious(Tank/Cat)

1 X WARLOCK


1 x Defiance Parson

1 X MAGE


1 x Disagreement Prot/Fury/Arms

1 x Shaman (Elemental/Enhancement)

"Invasion tider og dage:

Vi er plunderer 3-4 dage om ugen fra 19:00 til 23:00

Invasion DAGE:


Tirsdag

ONSDAG


Torsdag

(Sondag)

Herunder gaelder 95% get rid of, dog kan der opsta personlig ting.

"Hvad det kraever at vaere en Attacker i Danish Terrace:

Vi forventer, at du er fuldt optimere din karakter. Dette daekker enchants, gems, carafe, be the recipe of, potions og guld nok til at kobe disse ting sammen med viden om, hvor din naeste punkt pa dagsordenen's opgradering. Dybest set noget, der vil oge din praestation i vores raids.

Vi forventer, du allerede ved hvordan man spiller din klasse. Vi er ikke her for at fortaelle dig, hvordan du spiller, men vi er selvfolgelig villige til at hjaelpe, hvis du har nogen bekymringer om kommende klasse aendringer osv. Vi vil stock on folk i guilden til at holde oje med, hvordan deres Identify aendres i lobet af spillet aendres, sa vi kan fa sunde diskussioner i vores Identify forums.

Vi forventer, at du er i stand til at handtere konstruktiv kritik. Hvis du tager alting for personligt sa er du til ingen nytte for os.

Vi forventer, at du har ventrilo installeret og at bruge det. Vi onsker ikke folk i guilden, der aldrig taler pa ventrilo. Det sociale aspekt er vigtigt for os, sa hvis du ikke allerede har en mikrofon, har du brug for at fa en, ellers lad vaere med at skrive en ansogning.

Vi forventer, at du kan holde fokus i vores looting tid. Gar du ofte AFK eller forarsager WIPES fordi du havde for travlt med at fortaelle en vittighed end at knife dit job vil ikke knife dig noget godt.

Vi forventer, at du laeser op pa taktik i den nye udvidelse af Soundtrack of Pandaria. Det betyder ogsa at du skal vaere aktiv pa forum helst dagligt.

Vi forventer, at du er i stand til at come to kindness 4 ud af vores 4raiding dage. Ferier og uforudsete IRL problemer vil naturligvis vaere tilladt, hvis dette er tilfaeldet bedes du informere vores come to kindness advance angaende.

Vi forventer, at du har en stabil internetforbindelse sammen med en stabil og anstaendigt CPU. Konstant DC'ing eller FPS problemer forarsaget af din CPU er uonsket.

Hvis du soger sea information sa kig pa vores hjemmeside Danishterrace.dk